Årsmöte

Årsmöte 2019 äger rum den 26 mars kl. 18 – 20.30 i UKK plan 6 mot Vaksala torg

Kära medlemmar!
En liten ändring i programmet för årsmötet. Det blir naturligare att UKKs marknadschef Karin Sävström gör sin presentation efter själva årsmötesförhandlingarna, som inledning på den informations- och frågestund som börjar då och pågår till kl 19, när panelsamtalet börjar.

Program
Stipendieutdelning och musik av stipendiaterna.
– Årsmötesförhandlingar.
– Lätt förtäring och diskussion om UKKs verksamhet, som inleds med att Karin Sävström, marknadschef på UKK,  presenterar UKKs versamhet och planer.
– 19.00 Panelsamtal om ”Orkesterns inre liv”. Gunnar Birgegård samtalar med Klara Hellgren och Paul Hägglöf från kammarorkestern. Som en uppföljning är vi välkomna att avlyssna och iaktta en repetition med Kammarorkestern och Gerard Korsten onsdag den 10/4 kl 10.40 – 11.25 inför konserten ”Klassiskt och nyskrivet” den 11/4.

Hjärligt välkomna!
Gunnar Birgegård
Ordförande

Kallelse till mötet, se HÄR.
Föredragningslista, se HÄR för årsmötet samt årsredovisning, se HÄR.
Handlingarna finns även i utskrivet skick vid årsmötet.

Carte Blanche 2019

Image

Musikens hus vänner stödjer den populära konsertserien Carte Blanche med Trio X.      Mer information om Carte Blanche klicka här!

Trio X med gäster lördagen den 10 november Merle Kollom- Carillon Mikael Marin- Violoncello da spalla, André Ferrari- slagverk

Carte Blanche 2019

Söndagen den 3 mars kl.16

Söndagen den 28 april kl.16

Söndagen den 26 maj kl.16

Carte Blanche gäster 2010-2018